Kviesgaard: For usikkert i GOG

16x9

Det er blandt andet en usikker fremtid for GOG's håndboldkvinder, der nu har fået landsholdsfløjen Maibritt Kviesgaard til at forlade GOG og i stedet skrive en treårig kontrakt med SK Århus fra den kommende sæson.

"Jeg ser nogle gode muligheder for min udvikling i Århus, og så har fremtiden her i GOG været lidt for usikker til, at jeg tør satse på det," siger Maibritt Kviesgaard til sporten.tv2.dk

GOG arbejder på at flytte dameholdet fra Gudme til Odense, men der er endnu ingen afklaring på situationen.

"Jeg kan gå og vente på, om det bliver til noget. Jeg er nødt til at have min fremtid på plads," forklarer højrefløjen, der på landsholdet har stået voldsomt i skyggen af den rutinerede Josephine Touray.

Netop Touray spiller også i SK Århus, men Kviesgaard frygter ikke en fremtid på bænken af den grund.

"Jeg ser ikke så tungt på det, for jeg ved, at Josephine ikke kan holde til at spille hele tiden, og Morten (SK Århus-træner Morten Arvidsson, red.) har planer om at bruge os begge to," siger den unge højrefløj til sporten.tv2.dk.

Maibritt Kviesgaard har skrevet en treårig kontrakt med SK Århus.