Lars J. stopper på landsholdet

16x9

Efter EM-slutrunden i Østrig meldte Kasper Hvidt ud, at han stopper på landsholdet, og nu går endnu en af holdets andre helt store personlighed­er i målvogterens fodspor.

Forsvarsspecialisten Lars Jørgensen har båret na­tionaldragten for sidste gang og der­med spillet sin sidste kamp for Danmark.

"Det har været en af de sværeste be­slutninger i mit liv. Det at skulle vælge et landshold fra, er en meget speciel beslutning. Samtidig er det et privilegium at få lov til at "melde fra" og ikke blive bedt om at gå." udtaler Lars Jørgensen via sin agents hjemmeside chjmanagement.dk.

Gik i tænkeboks
Oven på mesterskabet i januar meldte Jørgensen ud, at han havde behov for nogle ugers tænkepause i forhold til sin håndboldfremtid på landsholdet, og nu har den altid hårdt kæmpende forsvarsspiller altså besluttet at trække sig tilbage.

"Man skal "ville" et landshold 110 procent, og er der den mindste tvivl, bør man melde fra - og den tvivl havde jeg i mig her efter EM," fastslår bagspilleren.

Har mange år i sig endnu
32-årige Lars Jørgensen vendte i som­mer hjem til dansk håndbold efter fle­re år i spanske Portland San Antonio. I øjeblikket spiller han for 1. Divisionsklubben AG håndbold, som til sommer bliver lagt sammen med FCK til fællesskabet AG Håndbold. Og selv om det er slut med landsholdshåndbold, så er det bestemt ikke slut med at smørre hænderne ind i hapiks.

"Jeg føler, at jeg har mange år på topniveau i mig endnu og ser frem til at hellige mig det meget ambitiøse projekt AG København. Samtidig vil jeg gerne bruge den ekstra fritid på mit firma Intelligent Sports Products, som jeg har sammen med blandt andre Aab´s Kristian Kjelling," forklarer Lars Jørgensen, der fik debut på det danske landshold tilbage i 1999 og har siden spillet 192 i den rød-hvide trøje.