Krogshede er Pytlicks lappegrej

16x9

Hun er landsholdets svar på gaffetape, for hun kan bruges til lidt af hvert og er fantastisk til at lappe huller med.

Så selv om Christina Krogshede er udtaget til EM som playmaker, skal hun også spille på højre fløj, når Maibritt Kviesgaard - truppens eneste "rigtige" højrefløj" - får brug for en puster ude på bænken.

Og Krogshede er skam en ganske habil højrefløj, mener hun selv.

Afklaret med sin rolle
- Har du slet ikke set mig i FCK med Anja? Jeg lavede ikke andet, mand, siger hun og griner over for sporten.tv2.dk

- Jeg har spillet højre fløj før - ikke sådan helt vildt meget, men jeg kan - og Pytlick brugte mig i en Tyrkiet-kamp på et tidspunkt, og det gik fint nok, siger Krogshede, der har det fint nok med at være landstrænerens lappe-grej - selv om hun helst vil spille i bagkæden.

- Så kan jeg jo bare gå ind og være så pisse god i bagkæden, at han ikke smider mig ud på fløjen, siger hun.

Skal hun også en tur ind i målet?
- Der sidder nok en milliard mennesker rundt omkring, der gerne vil være i mine sko. Så hvis jeg begyndte at brokke mig over, at jeg skal spille højre fløj, så skulle jeg have en flad, siger Krogshede til sporten.tv2.dk

Faktisk går hun lidt og planlægger at prøve sig af på endnu en ny plads på holdet.

- Jeg har en lille aftale med Karin (Mortensen, red.). Hvis nu Christina P. laver et eller andet, og Karin ryger ud for brok, så har jeg en plan om, at jeg skal ind på kassen. For så har jeg prøvet alle pladser, siger hun og griner.

Se hvordan Christina Krogshede klarer sig på højre fløj, når Danmark møder Serbien tirsdag aften klokken 20.45 direkte på TV 2- du kan også følge en LIVE-opdatering fra kampen her på em.tv2.dk