Her er Rasmussens nye cykelhold?

Så har den danske cykelrytter Michael Rasmussen efter længere tids søgning endelig fundet sig et hold, efter sponsor Christina Hembo onsdag ganske enkelt valgte at købe et og indsætte kyllingen som kaptajn. Men hvilket hold er det, hun har købt?

Ifølge sporten.tv2.dk's oplysninger er der tale om et dansk hold. Det oplyser kilder i cykelmiljøet.

Samtidig skriver Hembo i en pressemeddelelse, at der er tale om et Continental-hold (fra cyklingens 3. bedste liga). Og så findes der kun fire danske muligheder.

Her har redaktionen talt med både Glud og Marstrand, Team Concordia og Team Energi Fyn. Alle afviste på det kraftigste, at der skulle være tale om nogen af dem.

Vil først snakke i morgen
Og så er der ikke flere danske Continental-hold tilbage - udover TEAM STENCA-TRADING, der får status som UCI Continental-hold næste sæson, og hvis sportschef David Dahl Madsen svarede således på vores forespørgsel:

- Det har jeg ingen kommentarer til. Ikke før i morgen. Ingen kommentarer, lød det kontant fra sportschefen, der således er den eneste repræsentant ud af de fire sandsynlige, der ikke er parat til at afvise et opkøb fra Hembo.

Michael Rasmussen og Christina Hembo vil præsentere holdet torsdag i Herning. Indtil da vil sporten.tv2.dk lade det være op til læserne selv at vurdere, hvilket hold der er tale om.

Lidt om Team Stenca Trading:
* Officiel målsætning: Team Stenca Trading har en målsætning om inden 2012 at manifestere sig som et af Danmarks 4. bedste semi-professionelle cykelhold.

* Største profil i år: Michael Smith Larsen. Ellers er holdet primært besat med yngre ryttere på amatørkontrakter. Det lykkedes holdet at hente en sejr i et dansk løb i 2010.

* Holdet blev startet i 2009, hvor det var et Continental-hold, der dog senere måtte nedgradere til et nationalt hold.