EM-debutant vil revanchere sig

16x9

En drøm gik en opfyldelse for Berit Kristensen, da hun stod og sang med på nationalmelodien inden tirsdagens første EM-kamp mod Serbien i Gigantium.

Men selve kampen gik personligt ikke, som EM-debutanten havde håbet - selv om det danske hold vandt med 25-20.

- Rent spillemæssigt kunne jeg helt sikkert have drømt om en bedre debut. Jeg kom ind de sidste fire-fem minutter af første halvleg og er med i et par angreb, hvor vi afsluttede, nærmest inden vi kom derop, siger Berit Kristensen til sporten.tv2.dk

Men man må jo gribe chancen, når man er der, og det synes jeg ikke, jeg formåede. Men for søren - jeg var glad for at komme på banen og lige slippe af med den værste nervøsitet, siger Randers-playmakeren, der har tænkt sig at tage revanche mod Rumænien.

- Jeg lover ikke, at jeg overhovedet spiller bolden videre, griner Berit Kristensen, der også synes, at holdet og publikum har lidt, der skal revanceres ved nationalmelodien.

- Der skal være en eller anden, der holder takten til den nationalmelodi. For det lød virkelig ikke ret godt sidst, griner hun.

Du kan se Danmark-Rumænien direkte på TV 2 torsdag aften klokken 20.45 - og følge en LIVE-opdatering direkte fra Gigantium i Aalborg her på em.tv2.dk