Se Trine Jensens All Star-hold

16x9

VM er snart slut, og det er tid til at kåre turneringens største stjerner.

TV 2 Sportens håndboldekspert Trine Jensen har sat sit eget All Star-hold, som du kan se nedenfor.

MÅLVOGTER: KATRINE LUNDE HARALDSEN (NORGE)
"Selvskreven. Har stået en stor turnering og har en stor andel i, at Norge er så uhyggelige på kontra. Hendes udkast er præcise, og hun er god, når det gælder. En spiller med imponerende høj arbejdsmoral og vindermentalitet. Kulturbærer og forgangskvinde på det norske hold."

HØJRE FLØJ: ALEXANDRA NASCIMENTO (BRASILIEN)
"P.t. VM's mest scorende - hun har været ret så sikker på straffekast. Desuden er hun en teknisk meget dygtig fløjspiller, der både springer højt, løber hurtigt og mestrer alle typer afslutninger fra fløjen."

HØJRE BACK: ALEXANDRA LABRABERE (FRANKRIG)
"En figther og et kraftværk af den anden verden. Spiller både playmaker og højre back med stor succes - det så vi desværre mod Danmark. Hendes evne til at få afsluttet med masser af fart i skuddet - på trods af, at modstanderen egentlig har tacklet hende - er imponerende."

PLAYMAKER: MACARENA AQUILAR (SPANIEN)
"Stor betydning for det spanske hold. En rigtig slider med stort overblik. Er grundstenen i det spanske angreb, hvor hun sætter tempoet og ofte finder de mindste huller i modstanderens forsvar - sælger sig selv dyrt hver gang."

VENSTRE BACK: ANDREA PENEZIC (KROATIEN)
"46 mål og Kroatiens helt store stjerne. Stor betydning i forsvaret, hvor hun dækker 3'er. Farlige på gennembrud og især skud fra distancen. Har evnet at træde i karakter, selvom hun tydeligvis er ved at være slidt efter mange minutter som drivkraft for sit hold."

VENSTRE FLØJ: PAULE BAUDOUIN (FRANKRIG)
"35 mål fra venstre fløj - stærk mand-mand, god springstyrke og tålmodighed i afslutningerne. Desuden en yderst dygtig forsvarsspiller."

STREGSPILLER: HEIDI LØKE (NORGE)
"Startede egentlig som afløser for Frafjord, men alligevel sidder jeg med følelsen af, at skulle jeg vælge mellem de to, så ville Løke står først i køen. Modbydelig for modstanderen, fordi hun kan afslutte og gribe med begge hænder. Er som en af få damespillere i stand til at dreje rundt præcis i det øjeblik, hun griber bolden, og trækker derved mange to-minutters udvisninger og straffekast - og når dette ikke sker, er det med garanti, fordi der er mål i stedet. Har været sikkerheden selv for Norge."

TRÆNER: OLIVIER KRUMBHOLZ (FRANKRIG)
"Taktisk begavelse, der trods skader på to centrale spillere har formået at styre sit mandskab til en VM-finale. Han virker til altid at være et lille skridt foran alle sine trænerkollegaer. En meget stor andel af den franske succes - formår at få alle spillere til at præstere på topniveau, når de kommer på banen."

VM'S MEST VÆRDIFULDE SPILLER: KATRINE LUNDE HARALDSEN (NORGE)
"For mig er det en selvfølge, at den mest værdifulde spillere vælges blandt spillerne på All Star-holdet (også selv om det nærmest aldrig sker ved selve kåringen, men man kan da ikke være den mest værdifulde uden også at være på All Star-holdet....)"