Officielt: Nyt trænerteam i Tvis

16x9
Klavs Bruun Jørgensen bliver ny cheftræner i Team Tvis Holstebro Foto: Scanpix

Rygterne har længe floreret, og nu er det officielt: Når næste sæson skydes i gang i Team Tvis Holstebro, bliver det med Klavs Bruun Jørgensen og Michael Bruun som henholdsvis cheftræner og assistent.

De to trænere har begge skrevet en to-årig kontrakt med klubben.

"I Klavs og Michael får vi to trænere, der har det til fælles, at de har en kæmpe spillemæssig rutine," siger Team Tvis Holstebro-direktør Jacob Jørgensen i en pressemeddelelse og fortsætter.

"Vi er sikre på, at den store erfaring Michael har som målmandstræner, og Klavs har som spillende træner og træner, dansk mester og pokalvinder vil være et godt match suppleret med den erfaring, de kan hente hos klubbens andre trænere Niels Agesen og Pether Krautmeyer."

Klavs Bruun Jørgensen var senest en del af trænerteamet i ambitiøse AG København, hvor han var med til at bygge holdet op i samarbejde med Søren Herskind. Michael Bruun regnes som lidt af en legende i team Tvis, som han har spillet for i adskillige år.