Kom tæt på Giroen på Facebook

16x9

Før og under Giro d'Italia præsenterer TV 2 Sporten flere nye måder at opleve et af verdens største cykelløb på.

Blandt andet er der på Facebook-siden "TV 2 Sporten - Hele Danmarks Hjemmebane" oprettet tre undersider, der udelukkende er dedikeret til Giro d'Italia:

"BAG OM GIROEN" kan du både under torsdagens pressemøde, fredagens holdpræsentation og under hver etape hele vejen til Milano følge med i en live-dækning. Her kan du få alt fra reportager, der går bag om løbet, live interviews, statistikker, skæve facts og selv komme med kommentarer og spørgsmål til løbet.

"GIRO-TUBE" er TV 2 Sportens video-kanal under Giro d'Italia. Her kan du både se det bedste fra TV, men også en masse reportager, interviews og andre klip, du ikke ser på tv.

"GIRO KONKURRENCER" - Her kan du dyste om præmier under Giroen på TV 2 Sportens Facebookside.

Kom med dit bidrag på giro.tv2.dk
På giro.tv2.dk kan du - udover de sædvanlige nyheder og interviews fra løbet - også selv være med i dækningen.

Der er oprettet et interaktivt kort, hvor du kan uploade dine billeder og videoer fra Giro d'Italia-festen i Danmark. Bød du feltet velkommen på en helt speciel måde, fik du det gode billede af Alex Rasmussen, eller holdt du bare en stor havefest med dine venner? Så gå ind og vær med til at få folkefesten på landkortet.

Sidst men ikke mindst er der også lavet en historisk TIDSLINJE over hele forløbet, fra idéen opstod med at få Giroen til Danmark, til feltet lettede for at fortsætte løbet i Italien. Her kan du selv gå ind og komme med kommentarer og fortælle om dine Giro-oplevelser.

I linkboksen til højre kan du få adgang til alle de nye elementer i TV 2 Sportens dækning af det dansk-italienske cykelløb.