Mads Laudrup skifter til 1. divisionsklub

16x9

Den teknisk begavede midtbanespillere Mads Laudrup fortsætter karrieren i 1. divisionsklubben Hobro, hvor han har skrevet en etårig kontrakt. Det skriver bold.dk.

Mads Laudrups kontrakt med HB Køge udløb 30. juni, og samtidig udløb den lejeaftale, han havde med islandske UMF Stjarnan. Islændingene ønskede egentlig at beholde Laudrup, men midtbanespilleren ville gerne hjem til Danmark.

"Han og hans agent har hørt godt om Hobro. Vi vil gerne have spillere, der er dygtige med bolden, og det er Mads i den grad, så han passer rigtig fint ind i den måde, vi spiller fodbold," siger sportschef Jens Hammer Sørensen til bold.dk.

  • Alder: 23 år
  • Position: Midtbanespiller
  • Tidligere klubber: Hellerup IK, FC København, HB Køge, Stjarnan (leje)