OB sælger Traore: Tre år i Sochaux

16x9

Den franske Ligue 1-klub FC Sochaux har købt midtbanespilleren Kalilou Mohamed Traore i OB. Han har skrevet en tre-årig kontrakt med sin nye klub.

"Der har længe været interesse for Kalilou Traoré, ikke mindst fra franske klubber, og jeg er utrolig tilfreds med den aftale, vi har lavet med Sochaux," siger Odense-klubbens sportsdirektør Poul Hansen i en pressemeddelelse.

Sochaux har ifølge sporten.dk budt 2 millioner euro (knap 15 millioner kroner) for den 24-årige afrikanske spiller. Salgsprisen kan dog blive endnu højere afhængigt af, hvor godt Traoré og Sochaux klarer sig.

"Økonomisk er der tale om en god aftale, og sportslig er det en spændende udfordring for Kalilou Traoré, der har haft et stort ønske om at prøve talentet af i en større liga. Alle parter kan være yderst tilfredse med denne aftale," siger Poul Hansen.

Kalilou Traoré skiftede til OB i sommeren 2010. Han fik debut mod Randers FC den 26. juli og har i alt spillet 68 kampe for klubben og scoret ni mål.