Ups: En noget uheldig parkering

16x9

Rosenborgs norske offensivspiller Daniel Fredheim Holm havnede - ifølge den norske udgave af TV 2 Sporten - for nylig i en noget træls situation. Eller rettere, det gjorde hans bil.

Udenfor Rosenborgs hjemmebane, Lerkedal Stadion i Trondheim, skal der bygges nyt hotel og konferencecenter. Derfor er arbejdere gået i gang med at grave op, blandt andet på parkeringspladsen. Det byggeprojekt var åbenbart ikke kommet Daniel Fredheim Holm for øre.

I hvert fald valgte den 27-årige angriber for nogle uger siden at parkere sin Audi på parkeringspladsen udenfor Lerkedal og tog til udekamp sammen med resten af holdet. Og da han kom tilbage... tja, da holdt bilen indespærret af både hegn og render.

TV 2 Sporten Norge kan dog samtidig oplyse, at Daniel Fredheim Holm efter et stykke tid fik sin bil igen. Da arbejderne havde fået fremtryllet en bro af spånplader, der blev lagt ud over renden.

Daniel Fredheim Holm har i øvrigt en fortid i danske AaB - så vidt vides har han aldrig parkeret midt i et gravearbejde i den nordjyske hovedstad.