Nej tak fra ex-AaB'er: Penge betyder ikke alt

16x9

Mens feriepenge-sagen ruller i Danmark, flere spillere har millioner af kroner til gode og klubberne risikerer livet grundet de store ekstraregninger, takker en tidligere AaB'er nej til sin del af pengene.

Det er Mattias Lindström, der spillede i AaB fra 2004 til 2007, der fortæller til sporten.tv2.dk, at han ikke ønsker at modtage flere penge fra AaB.

"Jeg har fået mine penge. Jeg havde en god tid i Aalborg, og jeg vil ikke forstyrre det," siger han og uddyber:

"Penge betyder ikke alt. Jeg synes, at jeg har et godt forhold til Aalborg og alle folkene deroppe, og det er fint for mig. Jeg vil ikke forstyrre relationen til de mennesker på grund af nogle penge."

Lindström fortæller i øvrigt, at han mener, han aftalte med klubben, at feriepenge og pension var en del af hans løn, og at han dermed fraskrev sig retten til feriepenge og pension. Men han kan ikke huske, hvad der stod i kontrakten.

Sagde nej til at medvirke
Med sit nej tager svenske Lindström en helt anden holdning til sagen om feriepengene, end de danske spillere, der nu kræver millionbeløb af klubber som for eksempel Brøndby.

Svenskeren fik selv muligheden for at få del i puljen af feriepenge, men han takkede nej, og han har ikke noget behov for at skyde på dem, der vælger at tage de penge, de har til gode.

"De spurgte mig, om jeg ville være med til at drive sagen. Men jeg sagde nej."

"Det er op til hver enkelt, hvad man vil gøre. Hvis de har ret til dem, så fint. Det må man gøre, hvis man vil," siger Mattias Lindström, der ikke oplyser beløbets størrelse, men ikke mener, der er tale om et beløb i samme størrelsesorden, som de tre Brøndby-spillere, der har drevet sagen, har til gode.