Officielt: Juventus henter AaB'er

16x9
Danske Jacob Barrett Laursen er nu holdkammerat med Andrea Pirlo i Juvenrtus Foto: Scanpix

Han har egentlig trænet med i Juventus i længere tid og endda stået over for Nicklas Bendtner ved førsteholdets træning. Nu er AaB’s aftale om et salg af forsvarsspilleren Jacob Barrett Laursen, der også spiller på U/18-landsholdet, til de italienske mestre fra Juventus dog blevet endeligt bekræftet af det internationale fodboldforbund FIFA.

"Da Jacob endnu ikke er fyldt 18 år, har processen taget tid, men nu er transfer-aftalen endeligt effektueret.," siger AaB's direktør Lynge Jakobsen i en pressemeddelelse.

Har ikke spillet på førsteholdet
Det unge forsvarstalent, der normalt spiller i venstre side, nåede aldrig at få en førsteholdskamp for AaB inden han blev hentet til Juventus.

"Jacob er endnu et produkt af vores stærke talentudvikling, men det er første gang, at vi sælger en spiller, der endnu ikke har optrådt på AaB’s førstehold. Det faktum fortæller både, at de store udenlandske klubber i dag tilknytter spillerne i en yngre alder, men også at vi i AaB er blevet endnu dygtigere til hurtigere at udvikle talenternes potentiale, og vi ønsker Jacob held og lykke med aftalen og glæder os til at følge hans fremtidige karriere," Lynge Jakobsen.

En drøm går i opfyldelse
Den 17-årige venstreback er naturligvis glad for at skiftet nu er en realitet.

"Det er drøm, der er gået i opfyldelse, og selvfølgelig kæmpestort for mig at skifte til Juventus, som har fulgt mig længe."

"Jeg håber naturligvis, at kunne fortsætte min udvikling og vil i den forbindelse gerne sige tak til AaB og alle de dygtige trænere, jeg har haft i klubben," lyder det fra Jacob Barrett Laursen i en pressemeddelelse.

Jacob Barrett Laursen kom AaB fra samarbejdsklubben Arden som 14-årig. Han er foreløbig noteret for 11 U-landskampe for Danmark.