Ekspert til Wozniacki: Vær stolt over afslutningen

16x9
Caroline Wozniacki vandt WTA-turneringen Kremlin Cup med en finalesejr over australske Samantha Stosur. Og der er meget mere i vente i fremtiden, mener en amerikansk tennisekspert. Foto: Scanpix

Caroline Wozniacki har i 2012 været i frit fald på kvindernes verdensrangliste i tennis, hvor hun først har fundet sit vinderspil frem med to turneringssejre de sidste to måneder. Sejre som den unge dansker bør bygge videre på frem mod næste sæson, mener en ekspert.

"Efter så skuffende en sæson, bør Wozniacki finde stor stolthed og oprejsning i afslutningen på sæsonen," siger Sports Illustrateds tennisekspert Jon Wertheim til sporten.tv2.dk.

"Efter de Olympiske Lege og US Open havde hun ikke meget at spille for, men alligevel spillede hun sit mest inspirerende tennis efter de to turneringer i denne sæson."

Wozniacki kommer igen
Caroline Wozniacki overvintrede som nummer et på verdensranglisten sidste sæson, men i år kæmper hun for at komme inden for top ti. Selvom tennisåret 2012 langt fra har været præget af succeser og mange sejre, så mener den amerikanske tenniskespert, at den 22-årige dansker nok skal få vendt sin spilmæssige skude.

"Jeg ser på Caroline Wozniackis 2013 med behersket optimisme. Hun tog tydeligvis et skridt tilbage i år, men jeg kan godt lide den måde, hun blev ved med at kæmpe på, og hendes seneste resultater bør give hende et stort selvtillids-boost inden den nye sæson," mener Wertheim,

"Det er også meget nemt at glemme, hvor ung hun egentlig stadig er - især i disse tider, hvor spillere kan opnå stor succes selv op i 30'erne. Der er stadig masser af store ting i vente for hende," siger han til sporten.tv2.dk.