Debat: Er Olsen dårlig til mandskabspleje?

16x9

Sagen om Patrick Mtiliga udstiller Morten Olsens mangler. Det mener fodboldtræneren Erik Rasmussen, der torsdag aften deltog i debatten i programmet 'Ankerdal på NEWS.'

”Han er sindssygt dygtig rent taktisk på alle mulige forskellige måder. Men det her er et tydeligt bevis på, at han med hensyn til mandskabsbehandling måske ikke helt er på det niveau, han er på mange andre punkter. Det her er ikke god mandskabsbehandling” sagde Erik Rasmussen i programmet.

Det er en holdning den tidligere håndboldspiller Camilla Andersen bifalder. Hør hvorfor på vores facebookside, hvor du kan se hele programmet.

I panelet var desuden ishockeyspiller Kim Staal og fodboldspiller Thomas Rasmussen. Sidstnævnte har selv prøvet at rage uklar med Morten Olsen. Det betyder, at han fik samme besked som netop Patrick Mtiliga. Ikke desto mindre spillede Rasmussen sig ind i landsholdsvarmen igen nogle år senere.

Se det på facebook.com/ankerdal.news.