Skadet Agger satser på lyncomeback

16x9
Daniel Agger Foto: Scanpix

Daniel Agger har meldt afbud til onsdagens landskamp mod Tyrkiet på grund af en skade.

Men skaden er ikke værre, end at landsholdsanføreren måske allerede i weekenden er tilbage på banen for sin engelske klub Liverpool.

"Det tager forhåbentlig kun et par dage. Jeg har en forstrækning i lysken. Det var noget, der burde have holdt mig ude i søndags (mod Chelsea, red.), men det gjorde det ikke. Jeg spillede kampen, men det er ikke blevet forværret. Det er ikke godt, men det er ikke blevet forværret," siger Daniel Agger.

"Jeg skulle ikke have spillet i søndags. Men Skrtel (Martin Skrtel, red.) blev syg, og der var ikke så meget at gøre. Jeg blev kastet ind i det," siger Agger, der satser på at være klar igen til weekendens kamp mod Wigan.

"Det håber jeg. Det håber jeg. Grunden til,at jeg har meldt afbud til onsdag, er, at det er lige tidligt nok at spille tre dage efter, at jeg spillede 90 minutter med en forstrækning i lysken," forklarer landsholdsanføreren.

I stedet for Agger er OB'eren Daniel Høegh blevet indkald til onsdagens kamp mod Tyrkiet.