Lasse Vibe forlænger med Sønderjyske

16x9
Lasse Vibe bliver i Sønderjyske frem til sommeren 2015 Foto: Scanpix

Lasse Vibe har underskrevet en ny kontrakt med superliga-klubben Sønderjyske, som dermed har en aftale med den 25-årige offensivspiller frem til sommeren 2015.

"I kraft af hans speed og udfordringer er han en kilde til evig uro hos modstanderne."

"Hans fodboldmæssige kvaliteter er indiskutable, og oven i hatten har vi fået en intelligent spiller med menneskelige og sociale egenskaber, som bidrager til et fantastisk sammenhold i omklædningsrummet," siger sportschef Ole Nielsen i en pressemeddelelse.

"Vi er også opmærksomme på, at Lasse Vibe er en spiller, som er interessant for andre klubber i ind- og udland."

"Fortsætter han den gode udvikling i Sønderjyske, ligger vejen også åben for en spændende karriere i det store udland," fortsætter sportschefen.

Lasse Vibe, der kom til Sønderjyske for et år siden fra FC Vestsjælland i 1. division, nyder tilværelsen i Haderslev-klubben.

"Jeg er meget glad for at være i klubben. Det er blevet til masser af spilletid, og tingene fungerer også godt uden for banen."

"Jeg glæder mig til at møde på arbejde hver dag - også i de perioder, hvor det måske ikke går så godt resultatmæssigt. Det vidner jo også om, at vi har det godt med hinanden i hverdagene."

"Jeg håber, at jeg kan bidrage til at få Sønderjyske etableret på et højere og mere stabilt niveau i Superligaen. På lidt længere sigt kan jeg godt se mig selv i en udenlandsk klub."

"Her er Sønderjyske et godt springbræt, hvilket vi jo har oplevet med en række andre spillere, siger han.