Dagens rygtebørs: Mourinho sender SMS'er til Chelsea-boss

16x9

Der er 10 dage tilbage af januars transfervindue, og fodboldverdenen er fyldt med transferrygter.

Her giver sporten.tv2.dk dig overblikket over de vigtigste af slagsen.

Hvem: Jose Mourinho
Hvorhen: Fra Real Madrid til Chelsea
Kilde: Daily Star
Om rygtet: Ifølge det britiske medier er Jose Mourinho meget interesseret i af komme tilbage til Chelsea, og det skulle han angiveligt have gjort opmærksom på via et utal af SMS'er til klubejer Roman Abramovich.

Hvem: Pepe Reina
Hvorhen: Fra Liverpool til FC Barcelona
Kilde: La Xerxa
Om rygtet: Rygtet om at Reina skal erstatte Valdes bliver forstærket af, at Reinas far fortæller til den spanske radiostation, at han meget gerne ser sin søn i den catalanske klub.

Hvem: Jonathan de Guzman
Hvorhen: Fra Villarreal til Swansea – permanent
Kilde: Daily Mail
Om rygtet: I går fortalte Guzman, han gerne vil blive i Swansea - og det er manager Michael Laudrup helt enig i vil være en god ide. Til Daily Mail siger Laudrup, at han håber, Swansea kan blive enige med Villarreal om en permanent aftale. Den nuværende lejeaftale udløber til sommer. Læs mere om historien, her.

Hvem: Enoch Adu
Hvorhen: Fra FC Nordsjælland til Club Brugge
Kilder: Sporten.dk
Om rygtet: Ifølge det danske medie skal midtbanespilleren Adu til lejetjek i den belgiske klub klokken 11.00 tirsdag, og herefter ligger en kontrakt på 3,5 år klar til FCN-spilleren. Transferen skulle indbringe FC Nordsjælland 15 millioner kroner, hvilket er det næstmest givtige salg i klubbens historie kun overgået af Andreas Bjellands skifte til Twente.

Hvem: Massadio Haidara
Hvorhen: Fra Nancy til Newcastle
Kilde: Sky Sports
Om rygtet: Der normalt velorienterede medie skriver, at Nancy og Newcastle er blevet enige om en transfersum for den franske U21 landsholdsspiller, der tidligere har ytret ønske om at komme til Premier League.