Okore bekræfter: Jeg sagde nej til Chelsea

16x9
Jores Okore sagde nej til et tilbud fra Chelsea i vinterpausen Foto: Scanpix

Chelsea kunne åbenbart lide, hvad klubben så, da den engelske storklub tævede Jores Okore og FC Nordsjælland to gange i Champions League.

I hvert fald havde Chelsea et godt øje til Nordsjællands danske landsholdsforsvarer i vinterens transfervindue og kastede sin kærlighed efter det 20-årige stortalent. Men englænderne blev afvist af Okore, der ikke ville være reserve for alle Chelseas store stjerner.

- Jeg valgte at sige nej, for det lød ikke helt optimalt for mig i forhold til de ønsker, jeg havde. Mit største ønske er at spille fodbold og få en masse spilletid på førsteholdet, og det lå ikke lige i kortene i forhold til det skifte, siger Jores Okore til tv2.dk.

Ekstra Bladet skriver lørdag, at Chelsea og FC Nordsjælland var enige om prisen på Okore. Kun spilleren selv sagde nej.

Men er det ikke bare at sige ja, når en stor klub som Chelsea gerne vil have dig?

- Jo, hvis man gerne vil have penge, så er det jo. Men jeg elsker at spille fodbold og vil helst spille fodbold, og jeg tror på, at hvis jeg fortsætter med at spille godt og får en masse spilletid, så tror jeg godt, at jeg kan udvikle mig god nok til at få lov at spille for Chelsea på et tidspunkt. Så jeg tror på, at jeg kan komme derhen engang, siger Okore til tv2.dk

Men Chelsea er jo dit yndlingshold. Gjorde det ikke ondt at sige nej?

- Jo, og det var også meget svært at sige nej. Det var ikke kun, hvis det var Chelsea, men også hvis det havde været Manchester United, der havde kommet med noget konkret. Så havde det også været svært at sige nej. Men man skal også tænke på sig selv, og jeg tænker også på, at jeg kun er tyve år, så det er spilletid, som ligger højst for mig lige pt. Måske om et par år kan man tænke mere på penge og klubstørrelse i forhold til spilletid, siger Okore.

Den 20-årige forsvarskomet ved endnu ikke, om han rejser til udlandet denne sommer eller ej. Hans kontrakt med FC Nordsjælland gælder til sommeren 2016.