Dansk VM-keeper skifter til Viborg

16x9
Rikke Poulsen skifter til Viborg HK efter denne sæson Foto: Scanpix

Rikke Poulsen skifter Vejen-trøjen ud med den grønne fra Viborg, når den nye sæson i kvindernes håndboldliga begynder efter sommerferien.

Den 27-årige keeper, der i december fik sin slutrundedebut for Danmark ved VM i Serbien, har valgt at udnytte en option i sin kontrakt, der gør, at hun kan forlade økonomisk trængte Vejen allerede til sommer - ét år før tid.

- Jeg har altid set Viborg HK som en af de bedste klubber i verden. Det er en klub med et super professionelt miljø, og der er utrolig dygtige spillere i truppen. Jeg er stolt af og glad for at blive en del af det team, siger Rikke Poulsen i en pressemeddelelse fra Viborg.

- Viborg HK er en klub med stolte traditioner og en vinderkultur, som jeg gerne vil være en del af. Deres set-up er utrolig professionelt. Jeg er rigtig, rigtig stolt af, at jeg fra næste sommer skal være en del af Viborg HK, siger hun.

Rikke Poulsen får lavet en toårig aftale med Viborg, hvor hun skal afløse den franske keeper Cleopatre Darleux, som forlader klubben.

- Hun spillede VM-slutrunden på et godt niveau, og jeg er sikker på, at hun har den vildskab og den power, der kan gøre hende til en god keeper for Viborg HK, siger Viborg-træner Christian Dalmose i pressemeddelelsen.

Rikke Poulsen har tidligere også stået på mål i Team Tvis Holstebro og SK Aarhus, og hun har efterhånden fået 36 A-landskampe for Danmark på sit cv.