Slagen FCM-træner: Største skuffelse i min karriere

16x9
Glen Riddersholm Foto: Pol

FC Midtjylland forspildte sin guldchance, da man søndag i overtiden indkasserede et mål og tabte 2-3 til FC København.

Sammenholdt med AaB's 0-0-resultat mod FC Vestsjælland kan FCM således ikke længere vinde mesterskabet.

FC Midtjylland havde et kvarter før tid ellers muligheden for at bringe sig foran 3-2 på et straffespark, som Morten "Duncan" Rasmussen dog brændte.

- Det er den største skuffelse i mine 29 år som træner. Det er en tung følelse. Vi havde indtil 32. spillerunde spillet en fantastisk sæson, og vi havde den største chance i fodbold.

- Den brændte vi, og så indkasserede vi et sent mål, som ikke bare gør, at guldet glider os af hænde, men også, at vi skal ud og kæmpe for sølvet. Det er en tung følelse lige nu, siger FC Midtjyllands cheftræner, Glen Riddersholm.

FC Midtjylland-anfører Kristian Bak er ikke lige så diplomatisk som sin cheftræner.

- Vi har smidt det hele på gulvet. Vi var dårlige på standardsituationer. FCK kunne have scoret tre-fire stykker på dem.

- Vi skulle dække mand-mand, men det gjorde vi ikke. Vi sejlede i en halv time mod Brøndby, og i dag sejlede vi på dødboldene. Jeg fatter ikke en skid af det, siger anføreren og fortsætter:

- Selv da Duncan brændte straffesparket, tænkte jeg, at vi ville vinde. Men vi er så dumme. Vi gav dem en dødbold, som var det eneste, de var farlige på efter udvisningen (til FCK's Georg Margreitter, red.).

- Det er ikke til at bære, men vi er nødt til at hive os op og sikre andenpladsen. Lige nu kan jeg bare ikke lade være med at tænke på, at AaB ikke vandt, og vi kunne have været lige oppe i røven op dem. Det er helt forfærdeligt.

FC Midtjylland er to point foran FCK, men midtjydernes målscore er 10 mål bedre end FC Københavns, hvorfor midtjyderne med uafgjort hos Sønderjyske i sidste spillerunde formentlig sikrer sig sølvet og Champions League-pladsen.