Se styrtet: Cavendish selv skyld i Tour-farvel

Se alt fra Tour de France på TV 2 PLAY Den britiske sprinter Mark Cavendish er ude af årets Tour de France.

Se alt fra Tour de France på TV 2 PLAY

Den britiske sprinter Mark Cavendish er ude af årets Tour de France. Det bekræfter hans hold, Omega Pharma - Quick-Step, på Twitter.

Sprinteren styrtede i massespurten på første etape.

Cavendish styrtede efter en infight med Simon Gerrans, og den britiske sprinter påtog sig selv skylden efterfølgende.

- Jeg er helt nede over styrtet. Det var min fejl. Jeg vil personligt undskylde over for Simon Gerrans lige så snart, jeg får muligheden for det. Jeg forsøgte at finde et hul, der ikke rigtigt var der.

- Jeg ville vinde i dag, jeg følte mig stærk og i en god position til at spurte takket være et fantastisk arbejde fra mit hold. Undskyld til alle fans, som var dukket op for at støtte os. Støtten var fantastisk, sagde Cavendish til sit holds hjemmeside.