Fyret Benitez ønsker Zidane held og lykke

Den nu forhenværende Real Madrid-træner har overskud til at sige tak til klubben, der kylede ham ud mandag.

Hør fodboldekstert Morten Bisgaard kommentere på fyringen i klippet herover.

Hvis Rafael Benitez er bitter over at være blevet fyret i Real Madrid, så skjuler han det godt.

Den 55-årige fodboldtræner blev mandag aften sparket ud af den spanske storklub efter kun cirka et halvt år. Alligevel siger han pænt tak for tiden i Real Madrid.

- Nu, ved slutningen af min tid som cheftræner for Real Madrid, vil jeg gerne via denne artikel sige farvel til alle på alle niveauer i denne klub, meddeler Rafael Benitez på sin hjemmeside.

- Jeg ønsker, at alle i klubben - klubbens ledelse, de øvrige ansatte og alle fans - får at vide, at det har været en ære og et privilegium at stå i spidsen for klubben, siger han.

Rafael Benitez blev sidste sommer hyret af Real Madrid på en treårig kontrakt, efter at han havde sagt farvel til Napoli i Italien.

Spanieren har også overskud til at ønske Real Madrids nye cheftræner, Zinedine Zidane, alt godt fremover i klubben, hvor trænerne sjældent overlever særligt længe.

- Jeg vil gerne ønske min efterfølger, Zinedine Zidane, og hans stab held og lykke, siger Rafael Benitez, der også takker spillerne i klubben.

Real Madrid ligger nummer tre i den spanske liga med 37 point efter 18 runder.

Klubben er fire point efter Atlético Madrid, der topper ligaen. FC Barcelona er nummer to med 39 point for en kamp færre end begge Madrid-klubber.