AGF sender svensk-iraker hjem

16x9
Ahmed Yasin (tv.) vender hjem til svensk fodbold efter kun et halvt år i AGF. Foto: Axel Schütt / Scanpix Denmark

AGF hentede Ahmed Yasin i Örebro forud for sæsonen. Efter et halvt år er han sendt videre til AIK Stockholm.

Ægteskabet mellem AGF og kantspilleren Ahmed Yasin blev aldrig lykkeligt.

Efter et halvt år er svensk-irakeren sendt retur til Sverige af familiære årsager. Han skal fremover tørne ud for AIK Stockholm.

Det oplyser AGF på klubbens hjemmeside.

- Af familiære årsager har Ahmed haft et stærkt ønske om at flytte tilbage til Sverige. Det har vi valgt at respektere, og jeg er glad for, at vi er nået frem til en fornuftig løsning for alle parter, siger AGF's sportschef, Jens Andersson.

Selv om Ahmed Yasins ophold i Aarhus blev noget kortere end forventet, ville han ikke have været erfaringerne foruden.

- Jeg var glad for mit skifte til AGF, og jeg har lært meget, men desværre har familiære omstændigheder tvunget mig til at flytte tilbage til Sverige. Allerede for et par måneder siden talte jeg med Jens om problemet.

- Det fyldte meget i mit hoved og gjorde, at jeg ikke kunne koncentrere mig fuldt ud om fodbold. Heldigvis er der nu fundet en løsning, og jeg og min familie er meget glad, siger Ahmed Yasin.

Ahmed Yasin nåede at spille 21 kampe og score en enkelt gang for AGF.