Guld-Glen i hopla! - Jeg skal være i AGF i lang tid

Glen Riddersholm havde torsdag den første træning som træner for AGF.

Der var ikke rigtig nogen tvivl hos hovedpersonen selv til dagens træning i AGF. Glen Riddersholm er glad for at være tilbage på træningsbanen som Superliga-træner.

- Det var dejligt. Det er jo det, vi har set frem til efter en lang vinterpause. Og ikke mindst, jeg har haft god tid til at forberede det. Men det er først, når vi kommer ud på græsbanen her, at vi virkelig kan mærke, at vi er i live og vi kan påvirke hinanden til at løfte niveau, siger Glen Riddersholm til TV 2 SPORT.

Han har overtaget jobbet fra Morten Wieghorst, der blev fyret i begyndelsen af december. Bedømt ud fra debuttræningen, så var perspektiverne i det nye job gode for Glen Riddersholm.

- Det er i hvert fald en AGF-trup, der er kommet tilbage med en enorm sult og en enorm energi. Det har været en fantastisk første træning i dag, siger Glen Riddersholm, der har god tid til trænerprojektet i Aarhus.

- Jeg regner med at skal være i AGF i lang tid og på den måde, så er vi nødt til at tage det lange seje træk og bygge nogle små sikre lag på, så vi kan se en udvikling af det koncept, der i forvejen har været og se, at vi kan forbedre os henover foråret. Og så må vi se, hvor gode vi ender med at blive.

AGF benyttede i dag det åbne transfervindue til at sende svensk-irakeren Ahmed Yasin tilbage til svensk fodbold. Riddersholm håber da også, at AGF kan præsentere nye spillere, der skal bygge videre på klubbens øjeblikkelige niendeplads i Superligaen.

- Der bliver arbejdet rigtig hårdt i kulisserne på at forstærke truppen og finde den rigtige balance – og så må vi se, hvad der sker. Det er altid svært at spå om på forkant, hvad der vil ske, for der kan være mange interesser involveret. Men vi ser spændt frem til lukningen af transfervinduet og så håber vi på, at vi har et slagkraftigt mandskab at råde over, siger Glen Riddersholm.

Alt i alt er Glen Riddersholm godt tilfreds med at være i gang i AGF.

- Det har været dejligt at mærke den opbakning, der har været hele vejen igennem i dag. Jeg glæder mig til fremtiden.   

Riddersholms første Superligakamp for AGF er 26. februar på udebane mod OB.