Superliga-profil stopper i AaB: Hvad skal han nu?

16x9
Kenneth Emil Petersen er snart fortid i den rød-hvide trøje Foto: Henning Bagger / Scanpix

Efter syv år i klubben siger Kenneth Emil Petersens farvel og tak til AaB, når hans kontrakt udløber efter sæsonen.

En af AaBs mest rutinerede spillere er fra sommer fortid i det nordjyske. Forsvars-krumtappen Kenneth Emil Petersen har meddelt AaB, at han skifter væk fra klubben, når hans kontrakt udløber til juli.

Den rutinerede midterforsvar har været i AaB, siden han i sommeren 2009 skiftede fra AC Horsens, men han har ikke ikke kunnet nå til enighed med AaB om en ny kontrakt. Superliga-profilen har ikke fundet en ny klub, så han skal nu på jagt efter en ny kontrakt.

- Vi havde tilbudt Kenneth Emil en kontraktforlængelse, men vi har ikke kunnet blive enige, hvorfor ”KEP” har valgt at takke nej til en ny aftale. Kenneth Emil har været fuldstændig fair over for os i forhandlingerne, og vi glæder os over at have ham til rådighed i et vigtigt og spændende forår, siger sportschef Allan Gaarde om bruddet.

Selv kalder den 30-årige forsvarsspiller beslutningen for hård.

- De fleste ved, at jeg har været sindssyg glad for mine snart syv år i AaB og i Aalborg, og derfor har det også været en hård afgørelse at træffe. Selvom at jeg ikke er herfra området, så har jeg følt mig rigtig godt hjemme i AaB, siger Kenneth Emil Petersen, der nu vil søge ny udfordringer, men han ved ikke hvor.

- Jeg vil gerne nå at være en del af noget nyt. Jeg er ved at nå en alder, at hvis jeg skal prøve at være en del af et nyt og spændende projekt, så skal det være nu, siger Kenneth Emil Petersen til TV 2 SPORT.

Forsvarsspilleren selv håber, at han har en aftale på plads med en ny klub inden for nærmeste fremtid. Selv har han ikke nogle krav til om, den ny klub ligger i Danmark eller udlandet.

-    Det er ikke sådan, at jeg vil afsted på eventyr eller ud et eksotisk sted og tjene en masse penge. Jeg har sagt til min agent, at jeg er åben for alle muligheder, sålænge projektet er det rigtige for mig, siger Kenneth Emil Petersen.

Inden Kenneth Emil Petersen er helt er færdig i Aalborg, så venter der både ham og Aab et forår med kampe i superligaen og landspokalturneringen.