Bruninho-salg giver millioner til HB Køge

TV 2 SPORT erfarer søndag, at FC Nordsjællands brasilianske angriber Bruninho er på vej til Kina. Et salg, der også gavner spillerens tidligere klub

Et salg af Bruninho til kinesisk fodbold vil også forgylde brasilianerens første danske klub, HB Køge.

Ifølge TV 2 SPORT’s oplysninger er den 26-årige angriber taget til Kina for at gennemgå et lægetjek og de sidste forberedelser, inden han tiltræder i den kinesiske Superliga og klubben Guangzhou R&F. 

Bruninho blev hentet til FC Nordsjælland fra HB Køge for kun et halvt år siden.

 

- Der falder da en god skilling af til os, bekræfter HB Køges bestyrelsesformand Kenneth Christiansen da TV2 SPORT fanger ham på en travl søndag.

Bruninho nåede at optræde i en enkelt sæson for HB Køge, og her scorede brasilianeren 12 mål i 33 kampe.

TV2 SPORT’s kilder angiver at HB Køge formentlig kan sætte små 3 millioner kroner ind på kontoen, som følge af FC Nordsjællands salg til Kinesisk fodbold.

Den økonomiske succes, kan få flere samba-penge til at flyde i Køge.

- Vi har jo også Brandao i klubben, og det var ham, der var den største stjerne af de to, da de kom til os, fortæller Kenneth Christiansen til TV 2 SPORT.

Der har da også været henvendelser på Brandao, og et skifte til for eksempel den danske superliga, vil formentlig være muligt.

- Det er som om, at banerne og den måde der spilles fodbold på i Superligaen, passer bedre for de brasilianske spillere, analyserer Kenneth Christiansen.

Men et salg af Brandao behøver ikke være det sidste der sker for HB Køge i dette transfervindue. 

Klubbens back-komet, Kristian Pedersen, er for tiden med den tyske Champions League klub, Borrusia Mönchengladbach på træningslejr, og skulle det føre til et salg, ja så skal bestyrelsesformanden have lommeregneren frem igen.

Her gættes på, at den sjællandske klub kan sætte ikke mindre end 5 millioner ind på kontoen, og det efter kun halvandet års ansættelse af den tidligere Ringsted-spiller.