Sådan kan du se alle kampene fra VM i fodbold, lige hvor det passer dig

16x9
Thomas Delaney og Christian Eriksen fejrer det tredje mål scoret mod Irland i kvalifikationen på Aviva Stadium i Dublin. Foto: Paul Faith / Ritzau Scanpix

Det kan være svært at finde tid til 64 kampe foran fjernsynet og overskue kanalerne. Men der findes en mere bekvem løsning.

Den 14. juni skydes FIFA VM 2018 i fodbold i gang i Rusland. Ikke siden 2010 i Sydafrika har det danske herrelandshold repræsenteret de rød-hvide farver ved en VM-slutrunde. Det bliver ikke større for fodboldfans, hvor legender som Diego Maradona, Pelé og Zinedine Zidane har spillet sig ind i fans' hjerter og historiebøgerne.

Hele 64 kampe skal afvikles indtil den 15. juli, hvor finalen spilles på Luzjniki Stadium i Moskva klokken 18 dansk tid.

Men da det ikke er nemt for alle at sidde klar i sofaen til alle VM-brag, findes der en løsning.

Du kan nemlig se alle 64 kampe live på TV 2 PLAY.

TV 2 PLAY bliver således det eneste sted, hvor seere og brugere kan få samtlige VM-kampe - både live og on demand - med dansk kommentering.

Du kan dermed se VM-kampe i sommerhuset, på farten, på arbejdet og på ferien.

Det er resultatet af en justeret aftale mellem TV 2 og DR om fordelingen af VM-fodboldkampene i forbindelse med slutrunden i Rusland. Aftalen betyder også, at TV 2 ikke sender VM-finalen på almindeligt tv.

Udover selve kampene vil TV 2 PLAY også byde på sammendrag og en række debatprogrammer, blandt andet 'VM-analysen’, hvor Morten Ankerdal sammen med TV 2s eksperter diskuterer de hyppigt debatterede VM-emner blandt danskerne og går i dybden med analyser.

Under finalen og semifinalerne vil den tidligere stjernespiller og fodboldtræner Michael Laudrup være i TV 2s ekspertpanel.

Derudover findes otte reportageprogrammer med Danmarks landstræner og nøglespillere, som alene kan ses på TV 2 PLAY.

Luzhniki Stadium i Moskva med plads til 80.000 gæster lægger plæne til syv VM-kampe inklusiv åbningskamp og finale.
Luzhniki Stadium i Moskva med plads til 80.000 gæster lægger plæne til syv VM-kampe inklusiv åbningskamp og finale. Foto: Mladen Antonov / Ritzau Scanpix

TV 2s VM-univers

TV 2 SPORT sætter redaktionen i VM-gear før og under FIFA VM 2018, og udover at vise en masse kampe dækker TV 2 også den store begivenhed i sportsudsendelser, på vm.tv2.dk, på TV 2 SPORT-appen, på TV 2s platforme på de sociale medier og mange andre steder.

Christian Eriksen og Kasper Dolberg under landsholdets træning i Helsingør fredag den 25. maj 2018.
Christian Eriksen og Kasper Dolberg under landsholdets træning i Helsingør fredag den 25. maj 2018. Foto: Anders Kjærbye / Ritzau/Scanpix Danmark

- VM på TV 2 i år bliver ekstraordinært, nu hvor Danmark er med igen. Det er helt unikt, og det glæder vi os helt vildt til. Det danske landshold er for alvor populært igen, og der er mange gode historier, vi kan fortælle, siger Allan Hvid, redaktionschef på TV 2 SPORT.

TV 2 PLAY dækker VM-turneringen med debatter, analyser, dokumentarfilm og selvfølgelig alle kampene.