T-shirt stjal hele opmærksomheden, da Super Bowl-vindere vendte hjem

16x9
Matt Patricia ankommer i en t-shirt med Goodell udstillet som klovn. Foto: Screendump/NBC

En blå T-shirt med et klovnehoved tog opmærksomheden i de amerikanske medier, da Super Bowl-vinderne fra New England Patriots mandag vendte hjem.

Super Bowl 51 blev en helt forrygende en af slagsen, hvor New England Patriots leverede et historisk comeback og sikrede sig sin femte titel.

Vejen til sejren var en helt exceptionel kamp, hvor Patriots undervejs var bagud 3-28, inden de udlignede kampen til allersidst og siden vandt i ekstratid mod Atlanta Falcons.

Mandag vendte Super Bowl-vinderne så hjem til Logan Airport i Boston, og her var det en T-shirt, der stjal det meste af opmærksomheden i de amerikanske medier.

Således rapporter både CBS, Fox Sports og flere andre, hvordan Patriots-træneren Matt Patricia ankom i en blå T-shirt, hvor den øverste chef for NFL, kommissæren Roger Goodell, var afbilledet med en rød klovnenæse, som du kan se over artiklen.

Dermed gav den defensive træner klart udtryk for, at New England Patriots på ingen måde har glemt Roger Goodells rolle i den berømte Deflategate-sag, der kostede holdets quarterback Tom Brady fire kampe på sidelinjen i starten af denne sæson.

Roger Goodell med klovnenæse.
Roger Goodell med klovnenæse. Foto: Barstool Sports

Den røde klovnenæse betragtes som en direkte stikpille til Goodell og måden, han håndterede hele sagen på, der omhandler, hvordan Patriots, tilsyneladende, bevidst fjernede luft fra holdets egne bolde i AFC-finalen mod Indianapolis Colts i januar 2015. Dermed blev boldene lettere at håndtere.

I første omgang slap Patriots og Tom Brady ellers for straf, men siden valgte NFL at appellere sagen, og så måtte Brady starte sæsonen med fire kampe på sidelinjen.

Derfor var det også en fryd for Patriots' fans, da netop Roger Goodell søndag måtte overrække Patriots-ejeren Robert Kraft det berømte Vince Lombardi-trofæ som et symbol på, at holdet igen er verdens bedste til amerikansk fodbold.

Roger Goodell overrækker Vince Lombardi-trofæet til New England Patriots-ejer Robert Kraft.
Roger Goodell overrækker Vince Lombardi-trofæet til New England Patriots-ejer Robert Kraft. Foto: TIMOTHY A. CLARY / Scanpix Denmark

Robert Kraft udnyttede da også chancen i sin efterfølgende tale for at sende en stikpille til NFL-chefen og andre involverede i sagen.

- For to år siden vandt vi vores fjerde Super Bowl nede i Arizona, og jeg fortalte vores fans, at det var den bedste af dem alle. Men der er sket meget i de seneste to år, og jeg tror ikke, det behøver nogen forklaring. Men jeg vil gerne sige til vores fans, brillante trænerstab og fantastiske spillerne, at dette uomtvisteligt er den bedste, sagde Kraft, inden de tilstedeværende Patriots fans brød ud i jubel.

Mandag stak træneren Matt Patricia så kniven lidt dybere med sin lydløse hovering.