Basketstjerne vil købe NFL-klub

16x9
Curry er vant til at juble på en basketbane, i fremtiden kan han måske komme til at få et helt specielt forhold til amerikansk fodbold. Foto: Rob Carr / Scanpix Denmark

Golden State Warriors stjernespiller Stephen Curry er oprigtigt interesseret i at købe NFL-klubben Carolina Panthers.

Stephen Curry er klar til at give sig selv en ekstra stor gave i løbet af næste år. I hvert fald hvis det står til ham selv. 

Den velskydende point guard fortæller nemlig til ESPN, at han er interesseret i at overtage den amerikanske fodboldklub Carolina Panthers.

- Jeg er meget seriøs omkring det her. Jeg synes, det her er en unik mulighed for at få en indflydelse i min hjemby.

Carolina Panthers nuværende ejer Jerry Richardson fortalte søndag, at han planlægger at sætte klubben til salg efter denne sæson. Richardsons udmelding kom samme dag, som han blev anklaget for at have været seksuel krænkende over for en kvinde i organisationen.

Har ikke råd alene

Selvom Stephen Curry er interesseret i at købe Panthers har han næppe midlerne til at gøre det alene.

I juni 2017 estimerede Forbes, at Curry er god for lige under 300 millioner kroner, hvilket ikke vil være nok til at købe Carolina Panthers, som Forbes vurderer er 14,5 milliarder kroner værd.

Derfor kan Golden State-stjernen blive nødt til at gå sammen med en eller flere investorer, og i amerikanske medier spekuleres der i, at der kunne laves en god investergruppe med Curry, den tidligere San Francisco 49ers quarterback Colin Kaepernick og musikeren Sean ’Diddy’ Combs.

Allerede i søndags var Stephen Curry hurtigt til at melde, da ’Diddy’ fortalte, at han ville købe Panthers.

Dengang skrev Curry på Twitter til rapperen:

- Jeg vil være med.

29-årige Stephen Curry spillede både high school- og collegebasket i North Carolina, og har derfor et specielt bånd til den amerikanske stat, selvom han til dagligt bor i Californien.