Hvem vil være millionær - Kjær

16x9

Simon Kjær kommer ifølge B.T. til at tjene rigtig godt i Palermo

Kontrasterne er store, når Simon Kjær til sommer skifter den vestjyske hede ud med Palermo under sydligere himmel­strøg. Også når det gælder den måneds­løn, som det kun 18-årige fodboldta­lent kan proppe ned i foret hver måned.

Ifølge B.T.s oplysninger kan unge Kjær sætte en halv million kroner ind på kontoen hver måned, hvilket svarer til en årsløn på seks millioner kroner.

Der er altså tale om en lønforhøjelse på 465.000 kroner månedligt i forhold til de 35.000 kroner, som midterfor­svareren får i FCM.

Heller ikke i det vestjyske kan man klage over Simon Kjærs nye kontrakt. Over for B.T bekræfter fodboldkometens agent, Mikkel Beck, at FC Midtjylland tjener 30 millioner kroner på salget, hvilket er ny transferrekord.

Men meget tyder også på, at Simon Kjær kommer til at svede for knasterne. I modsætning til FC Midtjylland, hvor Kjær kun har spillet fem kampe i SAS Ligaen, regner man i Palermo med, at han kan kæmpe med om stampladserne.

"Simon er et af Europas største forsvarstalenter. Vi har længe været opmærksomme på ham, og det er et scoop for os, at han er havnet her. Jeg forventer, at Simon på meget kort tid kan være klar til at gå direkte ind på Serie A-holdet," siger klubbens sportsdirektør Rino Foschi ifølge B.T til La Gazetta dello Sport-journalist Aldo Cangemi.