Gus Hansen åbnede i sikker stil

16x9

Den danske poker-stjerne Gustav 'Gus' Hansen fik en fin start på World Series of Poker Main Event, VM i poker, i Las Vegas, hvor han søndag var i ilde

Den danske pokerstjerne Gustav 'Gus' Hansen fik en fin start på World Series of Poker Main Event, VM i poker, i Las Vegas, hvor han søndag var i ilden for første gang ved Dag 1D. Efter dagens anstrengelser ved den grønne filt sluttede 'the Great Dane' med 105.000 chips, men han har et stykke vej op til dagens topscorer, Dylan Linde, som hjemtog imponerende 146.000.

Flere andre danskere fik deres debut ved hovedturneringen søndag, hvor blandt andre Morten 'Pokergirl' Erlandsen endte med en solid stack på 66.400 chips.

"Yderst tilfreds. Endte dagen i 66.400, efter at have taget en ok pot med knægte til sidst på dagen," siger Erlandsen til pokernyhederne.com

Derimod blev det til hurtig exit for 2005-vinderen af Bellagio Five Diamond World Poker Classic, Rehne 'Carlos' Pedersen, der løb ind i et 'bad beat' og mistede drømmen om milliongevinsten.

Ud af de 6844 startende deltagere er feltet nu reduceret til 3663 håbefulde pokerspillere.

Sporten.tv2.dk følger WSOP Main Event hver dag frem til den 14. juli, og vi vil løbende forsøge at indhente kommentarer fra danske spillere, der befinder sig i gamblernes højborg.