Danske pokerhelte fortsætter VM-optur

16x9

Det begynder for alvor at dufte af dansk deltagel-se ved finalebordet til World Series of Poker Main Event, VM i poker, i Las Vegas.

Det begynder for alvor at dufte af dansk deltagelse ved finalebordet til World Series of Poker Main Event, VM i poker, i Las Vegas.

På Dag 6 lykkedes det nemlig både Peter Eastgate og Gert Andersen at komme videre med to flotte bunker af chips. East­gate er med 9.325.000 chips helt oppe i det førende felt som nummer fire, mens også Andersens 6.700.000 ser gunstige ud før Dag 7.

Helt i toppen af chipcounten finder man Dennis Phillips, der med 12,3 millioner chips har en del at lege med på de afgørende slag. I alt er feltet nu skåret ned til blot at bestå af 27 deltagere, hvor de ni sidste får en plads ved finalebordet og chancen for at score førstepræmien på godt 45 millioner danske kroner.

Sporten.tv2.dk har talt med en pokereks­pert, der i artiklen 'Kølige danske poker­hajer med succes', beskriver de to danske gambleres spillestil. Læs artiklen ved at følget linket i boksen.