Splidsboel stolt over armensk job

Kim Splidsboel skal de næste tre måneder stå i spidsen for FC Banats Yeravan i den bedste liga i Armenien. Et job den tidligere Værløse-, Hvidovre- og Malawitræner er stolt over at have fået tilbudt.

"At jeg bliver ringet op af nogen fra Armenien, der gerne vil have mig som træner gør mig da rigtig stolt. Vi danske trænere skal være mere åbne for at prøve noget anderledes - vi kan jo ikke alle være træner i SAS Ligaen..." siger Kim Splidsboel, der ikke er bange for eventuelle korrupte forhold i Armenien.

"Jeg ved fra Kim Poulsen, der er armensk landstræner, at det er ordentlige forhold i landet, og at jeg vil få mine penge. Ellers var jeg heller ikke taget derned."

Men selvom Kim Splidboel er sikker på, at der venter ham rimelig ordnede forhold, er der alligevel mange ubekendte for den danske træner.

"Jeg kender stort set intet til holdet, men jeg ved, at de har fuldtidsprofessionelle spillere, og jeg fornemmer, at det er en klub, der vil fremad."

Kim Splidsboel skal være i den armenske klub til sæsonen slutter i november, og danskerens sportslige målsætning er at bytte den øjeblikkelige femteplads i ligaen ud med den tredjeplads, der giver adgang til Europa.