Frederik Lauesen ny sportschef

16x9

TV 2 Sporten får den 1. september ny sportschef, når Frederik Lauesen overtager efter Flemming Meier

TV 2 Sporten får ny ledelse, når Frede­rik Lauesen pr. 1. september tiltræder stillingen som sportschef. Samtidig ud­nævnes John Jäger til souschef i afdelingen.

Frederik Lauesen kommer fra en stilling som redaktionschef på TV 2 Nyhederne, hvor han har været siden 2007. Han blev ansat på TV 2 Sporten i 1998 og har især været tilknyttet det kritiske sportsmagasin LPS som både vært og redaktør.

"Min ambition på TV 2 Sportens vegne er, at vi fortsat skal være danskernes foretrukne sportskanal. Vi skal samle nationen til de store sportsbegivenheder, og vi skal også fremover levere oplevelser i høj kvalitet. TV 2 Sporten har netop haft nogle fantastiske måneder med EM i fodbold, Tour de France og OL, og jeg glæder mig til sammen med resten af holdet at samle tråden op efter sådan en sommer," siger Frederik Lauesen og kalder stillingen som sportschef for et drømmejob.

"Frederik Lauesen bliver en rigtig god sportschef. Han har et visionært blik for tingene, en skarphed og et bankende hjerte for TV 2 Sporten. Der er ingen tvivl om, at han vil skabe gode rammer for afdelingen og dens mange medarbejdere. Sammen med John Jäger som ny souschef og Johns drive, opfindsomhed og stærke engagement står TV 2 efter mine mening med et fantastisk stærkt hold på sports-fronten," siger TV 2s programdirektør, Palle Strøm.

John Jäger har været ansat på TV 2 Sporten siden 1998 og har senest haft titel af sportsnyhedschef.

Frederik Lauesen overtager posten som sportschef efter Flemming Meier, der frem til 1. marts 2009 fortsætter som kontraktchef og skal varetage TV 2 Sportens arbejde med sportsrettigheder m.m.