FCM'er solgt til russisk klub

16x9

FCM har solgt midtbane-spilleren George Florescu til russisk fodbold

FC Midtjylland har solgt midtbanespilleren George Florescu til den russiske klub Alania Vladikavkaz. Her har rumæneren underskrevet en kontrakt, der gælder frem til 1. januar 2013.

Det er en klub, som Florescu kender alt til, eftersom han har været udlejet til den russiske klub igennem hele foråret.

- Jeg har haft en god tid Midtjylland, og i de to år, jeg har været i klubben, har jeg udviklet mig meget, hvilket kulminerede med min landsholdsudtagelse i foråret. Men også uden for banen havde jeg en fantastisk tid, og jeg fået mange venner i den tid, jeg var i klubben, siger Florescu i en pressemeddelelse fra FC Midtjylland.

Stolte over Florescus udvikling i det midtjyske
I Herning er der også tilfredshed med, at det lykkedes at føre den rumænske midtbanespiller hele vejen til en plads på det hjemlige landshold.

- Vi er stolte over, at George hos os har udviklet sig til at være inde omkring det rumænske landshold, og at han nu får muligheden for at fortsætte sin udvikling i den stærke russiske liga. Det er fortjent, efter han har præsteret på et højt niveau under hele sin lejeperiode, siger sportsdirektør Jens Ørgaard i pressemeddelelsen.

George Florescu kom til FC Midtjylland fra den russiske klub Torpedo Moskva i 2008 og nåede at spille 62 kampe og score fem mål i det midtjyske.