AGF smider sikker føring væk

16x9

AGF missede chancen for at rykke op på medalje-pladserne i Superligaen

AGF jagtede tre vigtige point fra bundholdet SønderjyskE, da de to jyske hold mandag aften tørnede sammen på Haderslev Stadion.

Og AGF kom, scorede, men måtte gå derfra med kun et enkelt point mod holdet fra syd, da SønderjyskE nåede at udligne til 1-1 i overtiden.

For efter et, for AGF, heldigt mål fra Aron Johansson i første halvleg, formåede SønderjyskEs Kenneth Fabricius at få held i støvlen og sende bolden i mål efter flere forgæves målchancer.

Friløb til AGF
Det var skuffende for AGF, som meget længe lignede en vinder af kampen. Aron Johannsson lignede lige så længe en matchvinder, da islændingen med sit første sæsonmål bragte AGF foran 1-0 efter et kvarters spil. Og det skete efter en stor bummert fra Jonas Troest.

Han prøvede at tæmme bolden, men den endte i stedet som en friløber til 20-årige Aron Johannsson, der ikke svigtede alene med SønderjyskE-keeper Nathan Coe.

Sønderjyske havde også sine chancer for at score i første halvleg, men hverken Eyjolfur Hedinsson eller Quincy Antipas var skarpe nok foran målet, og de fik begge afsluttet lige på AGF-målmand Steffen Rasmussen.

Mister tredjeplads i ligaen
Anden halvleg stod i AGF's tegn, hvor især Søren Larsen var tæt på flere fripass foran målet.

Men SønderjyskE nægtede at lade sig slå på hjemmebane og skabte spændning i de sidste ti minutter, hvor de kæmpede en brav kamp for at få deres ene point.

Og det sørgede Kenneth Fabricius for, da han i overtiden forhindrede AGF i at kravle op på en tredjeplads i ligaen. Med to tabte point missede AGF nemlig muligheden for at rykke forbi FC Midtjylland.

SønderjyskE trak med det ene point en smule væk fra bunden af ligaen, men holdet har dog stadig kun syv point ned til Lyngby, der ligger under nedrykningsstregen.