Anders Nøhr skifter til Horsens

AC Horsens har skrevet en etårig kontrakt med Anders Nøhr, der skifter fra Esbjerg fB med øjeblikkelig virkning.

Anders Nøhr har tidligere spillet i Horsens under cheftræner Kent Nielsen og og ser frem til at vende tilbage.

"Jeg skifter primært til AC Horsens pga. det sportslige perspektiv. Klubben er i rivende udvikling og det betyder meget, at Kent Nielsen har forlænget sin kontrakt. Truppen bliver bedre og bedre, og jeg kan bidrage til at gøre den endnu bedre," siger Anders Nøhr og tilføjer.

"Det bliver en kæmpe udfordring for mig. Intet er givet på forhånd og jeg skal kæmpe for at få en plads på holdet, men jeg ser frem til at tage udfordringen op. Jeg er en glad dreng i dag," understreger Anders Nøhr.

Også cheftræneren var glad for at få Nøhr hjem til klubben.

"Anders Nøhr var med til at skabe et succesfuldt hold i AC Horsens, inden han skiftede til Esbjerg fB. Han kan spille på begge kanter, på den offensive midtbane samt på begge backpladser. Derudover er han en løbestærk og hurtig spiller, som har udviklet sig i Esbjerg, og han er en bedre spiller nu end da han forlod AC Horsens," siger Kent Nielsen.

"Vi har en del skader af længere varighed i truppen og vi vil også blive ramt af karantæner og småskader i løbet af sæsonen. Anders Nøhr er derfor en ideel løsning for os og han vil aspirere kraftigt til en startplads på holdet," fortsætter Kent Nielsen.