Pokermillionær: Titlen er størst

16x9

Pokerspilleren Casper Dahl Hansen hævede millioner i Barcelona, men sætter større pris på at kunne kalde sig World Poker Tour_champ.

Den danske pokerspiller Casper Dahl Hansen løb i denne uge med titlen som vinder af 'World Poker Tour Spanish Championship' i Barce­lona. Sejren kastede tre millioner kroner af sig, men det får ikke den rutinerede gambler til at falde i svime. Det er nemlig titlen og ikke pengene, som han værdsætter mest.

"Det føles helt kanon, men jeg sætter mere pris på titlen. At kunne kalde sig WPT-champ. Det har man drømt om lige siden, at man så World Poker Tour første gang på tv. Det er en drøm at kunne hæve pokalen, som ikke kan købes for nogen penge," siger Casper Dahl Hansen til sporten.tv2.dk

I Barcelona var der derfor lagt op til en våd aften i byen efter de sidste kort var lagt på bordet, men Hansen og vennerne måtte holde en smule igen: De skulle nemlig med flyet næste morgen.

"Gutterne dernede støttede, råbte, skreg og var næsten lige så glade. Så røg vi jo ud og fik lidt champagne, og hvad vi ellers kunne få bagefter. Men vi skulle med flyet klokken ti dagen efter, så det var begrænset, hvor fulde vi kunne drikke os. Vi festede løs til klokken ti minutter i fem, hvor vi røg op på hotellet og hentede bagagen, hvorefter vi tog en taxa til lufthavnen."

24-årige Hansen, der har levet af poker siden august 2004, har ikke øremærket de mange pengebundter endnu.

"Jeg har ikke tænkt over, hvad pengene skal bruges til. Jeg er nok en typisk pokerspiller, der bare spiller poker. De bliver nok sat i noget bank med højrente, men jeg har ikke tænkt så meget over det," siger danskeren, der i juli drager til Las Vegas for at forfølge drømmen om endnu en titel i pokerens fineste selskab, Bellagio Cup IV, fra den 11-17 juli.