STEM HER: Hvem skal være årets badmintonspiller?

16x9
Hvem skal vinde titlen som årets badmintonspiller? Foto: Scanpix

Det er tid til at kåre årets badmintonspiller, og din stemme tæller med.

2016 var et rigtig flot badmintonår set med danske øjne. Nu skal vi have kåret den største præstation, og du kan hjælpe - og oven i købet vinde billetter til finaledagen ved DM.

Badminton Danmark har valgt tre mulige vindere ud (se dem her nedenunder), og din stemme tæller altså med, når det samlede regnskab skal gøres op, og årets spiller præsenteres ved DM i Aarhus i begyndelsen af februar.

Stem her på hvilken spiller/par/hold du synes der stod for det flotteste/de flotteste resultater i 2016, og blandt dem der deltager trækker vi lod om 2x2 billetter til finaledagen ved DM i Aarhus den 5. februar.

De nominerede:

Viktor Axelsen
Viktor Axelsen Foto: Jens Nørgaard Larsen / ScanpixDanmark

Viktor Axelsen: For OL-bronze i hans første Olympiske Lege i en alder af 22 år - samt vinder af Superseries-finalerne i Dubai. Han er den fuldendte professionelle rollefigur.

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl
Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl Foto: KAZUHIRO NOGI / Scanpix Denmark

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl: For OL-sølv og et konstant højt niveau i Superseries-turneringerne (vindere af Japan og Hong Kong Open) på baggrund af, at de har flyttet sig betydeligt fysisk i løbet af de sidste 12 måneder.

Thomas Cup-holdet.
Thomas Cup-holdet. Foto: JOHANNES EISELE / Scanpix Denmark

Thomas Cup holdet: En enestående historisk bedrift, hvor alle 10 spillere bidrog med en afgørende sejr for holdet - spillerne på Thomas Cup-holdet er: Jan Ø. Jørgensen, Hans-Kristian Vittinghus, Viktor Axelsen, Emil Holst, Mathias Boe, Mads Conrad-Petersen, Mads Pieler Kolding, Kim Astrup Sørensen, Anders Skaarup Rasmussen og Mathias Christiansen.

Hvem skal være årets badmintonspiller

Hvem mener du, skal vinde den prestigefyldte titel? Skriv din email ud for den/dem, du mener, skal vinde titlen. Så deltager du samtidig i konkurrencen om billetter.