Dansk double kollapsede: - Det er ringe af dommeren

Mads Colding-Petersen og Mads Pieler Kolding er færdige ved All England, og det danske par skyder en del af skylden på semifinalens servedommer.

Herredoublen med Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding måtte lørdag vinke farvel til drømmen om en All England-titel, da de tabte med cifrene 21-19, 13-21, 19-21.

Semifinalen mod indonesiske Sukamuljo og Gideon blev stopklodsen for de danske titelforhåbninger. Blandt andet på grund af et andet sæt, hvor det danske par nærmest led et kollaps, da de tabte 10 point i træk.

Conrad og Kolding var i den forbindelse bestemt ikke tilfreds med servedommerens præstation. Især når det gjaldt Kevin Sukamuljo, som efter danskernes mening slap afsted med adskillige fejlserver.

- Han kommer med sine små krejlersvip, og får han ikke lov til det, så er det en anden kamp, sagde en tydeligt irriteret Mads Conrad efter nederlaget og fik opbakning fra makkeren Mads Kolding:

- Det gør det endnu mere irriterende, at når Conrad så laver en svip-serv, som går opad hele vejen, og dommeren så sidder ude og tror, at Conrad bryder en eller anden regel, som han lige har opfundet under morgenkaffen. Det er edderrøjeme irriterende.

TV 2 SPORTs kommentatorer bemærkede også flere gange under kampen, at Sukamuljo blev lige lovligt kreativ med sine server - især i andet sæt, hvor indoneserne fik et alvorligt momentum og tog ti point i træk.

- Den serv der… Jeg går lidt ned på det, men jeg føler også, at det er sidste nødløsning for ham, sagde Mads Conrad. 

- Vi går lidt ned på det i andet sæt, men bruger ikke flere kræfter på det, og kommer godt ud til tredje sæt. Men en dag hvor han ikke får lov til det, der står han ikke og smiler sådan, sagde Mads Kolding.

TV 2 SPORTs reporter fangede Kevin Sukamuljo efter kampen for at spørge ham til hans server. Indoneseren mente, at danskerne lavede en høj serv først, og at han dermed godt kunne gøre det samme.

Men den forklaring køber det danske par ikke.

- Hvis man kender ham lidt, så gør han det altid, når han er presset. Skal man så stå og vente på den? Det er der ikke rigtig tid til. Han får lov at lave den to ud af ti gange, og i dag havde vi desværre en servedommer, der gav ham lov, sagde Mads Conrad.

- Måske fordi de var lidt bagud, og han syntes, det var synd for ham, jeg ved det sgu ikke. Det er i hvert fald små ting. Hvis man kender ham lidt, så ved man, det ikke har noget med min eller Koldings serv at gøre. Det gør han altid. Han er ikke det mest sympatiske menneske, synes jeg.

Selvom de to danskere var tydeligt irriterede over nederlaget, så vil de dog ikke skyde hele skylden på servedommeren.

- Sukamuljo spiller på de tangenter, der skal spilles på, og i dag var han bedre end os. Vi ved, det kan ske. En dag, hvor han får lov til det, så synes han, det er det sjoveste i verden. Vi andre synes, det er knap så sjovt, sagde Mads Kolding, forklarer Mads Kolding.

- Sidste gang var vi bedre. Vi kan stå og snakke nok så meget om, hvad han gør og ikke gør, men det virker for ham, så cadeau til ham, sagde Mads Kolding, inden hans doublemakker fik det sidste ord:

- Hvis han ikke får lov til det, så tror jeg, vi vinder kampen. Det kan man jo sagtens stå her og sige, men vi har tabt. Det er godt lavet af ham, men jeg synes, det er ringe af den servedommer. Det synes jeg fandeme, det er. Det er irriterende, at det er en dommer, der er medskyldig i, at vi står her nu, slutter Mads Conrad.

Det er anden gang, at Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding taber en semifinale ved All England.