Dansker med dagens bedste slag: - Det tog totalt røven på dem

Christinna Pedersen leverede dagens slag i lørdagens semifinaler, og damedoublen håber, de kan levere flere lækkerier til publikummet i finalen.

Se All England-finaler lige nu på TV 2 SPORT og TV 2 Play.

Koreanere er normalt kendt for at være rigtig hurtige på en badmintonbane, men sjældent har fire ben fra Korea været plantet så solidt i jorden, som da Christinna Pedersen lørdag leverede dagens slag.

Selv makkeren Kamilla Rytter Juhl måtte bøje sig i støvet og erkende, at det som minimum var på højde med hendes egen opsamling bag om ryggen i kvartfinalen.

- Jeg er ikke meget for at sige det, men jeg ved godt, Christinna lavede et rigtig godt slag ved 9-7. Det tog totalt røven på dem for at sige det rent ud af posen. Hun lavede en lækker trukken baghånd, sagde Rytter Juhl.

Slaget fik da også Dennis Bostrup og Jim Laugesen til at gå op i de høje toner i kommentatorboksen, hvor de heller ikke tøvede med at kalde det dagens bedste slag.

- Det var en hård duel, og de havde haft succes med at pumpe mig på baglinjen. Kamilla er lige ved at baske den ned med sin forhånd, men lader den kører henover hende, og så må jeg rydde op. Og det eneste jeg er rigtig god til, når jeg virkelig er presset i min baghånd, det er den korte kryds.

Kamilla Rytter Juhl var ikke meget for at rose makkeren Christinna Pedersen, men hun måtte alligevel erkende, hun stod for dagens bedste slag i semifinalen ved All England.

- Jeg ramte den perfekt. Nogle gange bliver den to meter høj, og så får vi den lige i maven, men i dag (lørdag, red.) sad den der. Det er heller ikke så sjovt for dem at tabe direkte på en baghånd, fortalte Christinna Pedersen om sit eget slag.

I dag spiller den danske damedouble og OL-sølvvinderne så All England-finale mod et nyt koreansk par, og her er det bestemt ikke udelukket, at tilskuerne og seerne vil få nye trickskud at se.

- Vi mangler vel et slag imellem benene. Nu har jeg taget den bag om ryggen, og Christinna har lavet sin baghånd, så vi må se, om vi kan få den imellem benene, sagde Kamilla Rytter Juhl.

Lover I det?

- Arg, jeg ved ikke, om vi lover det, for vi er faktisk ikke så gode til alle de her trickskud, men hvis den lige er der, så får du den. Ellers så lover vi, der kommer to tøser ind, som knokler alt, hvad vi overhovedet kan for at nappe de to, tilføjede Christinna Pedersen.

Du kan se, om det lykkes damedoublen at lave flere lækre detaljer, når de spiller kamp tre. Hvis de vinder, vil det være første gang siden 1967, at der kommer en dansker øverst på podiet i damedouble.