Skuffet dansk damedouble: - Vi havde drømt om mere

Den danske damedouble med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen har stadig deres første All England-triumf til gode.

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen viste storspil frem mod finalen ved badmintonturneringen All England, men i den afgørende kamp om guldet var sydkoreanerne Chang Ye Na og Lee So Hee for stærke.

Danskerne tabte i to sæt med cifrene 18-21, 13-21 - og derfor er det stadig 52 år siden, at en ren dansk damedouble har vundet den prestigefyldte turnering i Birmingham.

- Lige nu havde vi drømt om mere. Vi havde drømt om, at det var os, der i dag skulle tage det sidste trin. Så lige nu er vi ærgerlige over, at den (medaljen, red.) ikke har en anden farve, siger Christinna Pedersen til TV 2 SPORT.

- Men når vi får det på afstand, så er vi møgstolte over, at vi sammen har været i de tre største finaler, der findes i badminton, siger hun med henvisning til OL-finalen sidste år og VM-finalen i 2015.

Damedoublen med sølv om halsen: Havde drømt om mere

Første sæt mod Chang Ye Na og Lee So Hee var særdeles tæt. Rytter Juhl og Pedersen kom foran 18-17, men derfra tog sydkoreanerne styringen og sættet.

I andet sæt var der ganske enkelt niveauforskel på de to par, og så endte det med sydkoreansk triumf og dansk skuffelse.

- Vi havde en lidt for dårlig fornemmelse hele kampen igennem. I første sæt kæmpede vi bare, og det var lige før, at vi nappede det fra dem. Jeg synes ikke, at vi på noget tidspunkt kom ind og fik den der gode rytme, som vi har haft de sidste to dage. Det er møgærgerligt, siger Kamilla Rytter Juhl til TV 2 SPORT.

- Det hele var bare lidt tungere, og vi var lidt langsommere hele vejen rundt, og det er bare ikke nok, når vi møder dem her, siger hun og bliver suppleret af makkeren Christinna Pedersen.

- Vi gjorde det bedste, vi kunne. Desværre sad de små finurligheder der ikke i dag, og så er de her bare alt for bundsolide. De spillede en god kamp, og specielt i andet sæt havde vi svært ved at finde huller på dem, siger Pedersen.