Dansk herredouble viser klasse og vinder Singapore Open

Danske Mathias Boe og Carsten Mogensen kan kalde sig vindere af Singapore Open, efter at de overlegent slog kineserne i finalen.

Den danske herredouble gjorde damerne kunsten efter i Singapore.

Med en sejr i to sæt blev det den danske herredouble med Mathias Boe og Carsten Mogensen, som kan lade sig hylde som vindere af Singapore Open.

Det skete med sublimt spil, hvor danskeren afgjorde kampen med 21-13 og 21-14.

Boe og Mogensen overraskede allerede i semifinalen, hvor de slog de førsteseedede indonesere Kevin Sukamuljo og Marcus Gideon i tre sæt. I finalen var det så kinesiske Li Junhui og Liu Yuchen, der ventede danskerne.

Det var Boe og Mogensen, som startede kampen bedst, hvor de kom foran med 5-1. Kineserne kom igen, men var hele tiden et point eller to efter danskerne i starten. Ved opholdet midt i første halvleg var doublen ovenpå og foran med 11-7.

Efter opholdet fortsatte danskerne deres gode spil, hvor de fik presset kineserne til at lave fejl. Danskerne spillede med omtanke, og dette gjorde forskellen i første sæt. Boe og Mogensen kunne tage første sæt med 21-13. 

Danskerne fortsatte takterne i starten af andet sæt, men kineserne havde fået fat i doublens server, og derfor hang de på. Stillingen hed både 5-5 og 7-7. Ved opholdet havde danskerne dog fået et lille overtag, hvor Boe og Mogensen førte med 11-10.

Herredoublen satte tempoet op efter opholdet og kom foran med 15-11. I resten af kampen så danskerne sig ikke tilbage. Det sidste sæt blev vundet med 21-14.

Dermed kan danskerne kalde sig vindere af Super Series-turneringen Singapore Open.