Mens vi venter på VM: Dødstrusler overskyggede topresultat

16x9
Mathias Boe og Carsten Mogensen spillede sig i finalen ved Indonesia Open, men efter semifinalen modtog Boe dødstrusler fra indonesiske fans. Foto: TV 2 SPORT

PODCAST: Vi kigger frem mod VM i badminton med et tilbageblik på Indonesia Open, hvor et dansk topresultat blev overskygget af dødstrusler.

Indonesia Open er den af største turneringer i internationalt badminton.

Mathias Boe og Carsten Mogensen spillede sig i finalen og var marginaler fra at blive de første danske vindere af turneringen i herredouble.

Men mirakelredningen og en tung kinesisk fysik stoppede danskerne, der kunne have tilføjet en af de helt store meritter til et i forvejen imponerende titel-kartotek.

Det var dog ikke finaledeltagelsen eller nederlaget, der efterfølgende fyldte mest. Det var derimod de dødstrusler, som blev sendt til Mathias Boe på de sociale medier.

Boe havde sat en finger op foran munden og tysset på det indonesiske publikum, da han og Carsten Mogensen vandt semifinalen over et indonesisk par.

Det fik altså indonesiske fans til at reagere med dødstrusler mod Boe og Mogensen.

Den voldsomme oplevelse skyggede altså for det, der har været et af de største danske badmintonresultater i 2017.

Vi snakker både om dødstruslerne, finalen mod kineserne Li og Liu og så snakker vi om, hvorfor Boe og Mogensen er en meget stærk medaljekandidat, men ikke en oplagt guldfavorit til VM.

Følg TV 2 Badminton i iTunes og på SoundCloud.