Den store quiz: Hvor godt husker du badmintonåret 2017?

Et stort badmintonår går på hæld. Test dig selv i badmintonåret 2017 i TV 2 SPORTs quiz.

Der var ingen over og ingen ved siden af i 2017, da fynboen Viktor Axelsen stjal showet som den helt store danske badmintonspiller.

Som 23-årig blev han verdensmester. Den blot tredje danske herresingle nogensinde til at udføre den bedrift. Over én million danskere så med, lige TV 2 SPORT igen i år har dækket badmintonsporten tæt.

For Axelsen er langt fra den eneste, der har vist sig frem. Også i Super Series-sammenhæng og turneringerne lige under har de andre stjerner været med helt fremme og sikret flere nævneværdige titler. Indledt af Mathias Boe/Carsten Mogensen og Christinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl med sejre i Syed Modi International.

Alt i alt blev det et begivenhedsrigt år på TV 2 SPORT, hvor badmintonkommentatorerne Dennis Bostrup og Jim Laugesen fik lov at guide seerne gennem et hav af store oplevelser. Og samtidig blev det slået fast, at badminton i verdensklasse fortsætter på kanalen som minimum til og med 2021.

Men inden vi kommer i gang med et nyt badmintonår, så kan du teste dig selv i, hvor meget du egentlig husker fra 2017. Tag quizzen med de 25 spørgsmål og se, om du kan slå dine venner og familie:

Badmintonåret 2017