Dansk mixed double er i sikker stil klar til semifinalen i Korea

16x9
Mathias Christiansen og Christinna Pedersen er i semifinalen ved Korea Open. Foto: Sajjad Hussain / Ritzau Scanpix

Christinna Pedersen og Mathias Christiansen var 38 minutter om at spille sig videre fra kvartfinalen ved Korea Open.

Se Korea Open direkte på TV 2 PLAY.

Ganske som forventet skal mixed doublen med Christinna Pedersen og Mathias Christiansen også på banen ved Super 500-turneringen Korea Open lørdag.

I kvartfinalen fredag morgen dansk tid besejrede det danske par Lee Yang og Hsu Ya-Ching fra Kinesisk Taipei med cifrene 21-15, 21-14.

- Det gik som ventet, men det vigtigste er, at de holder fokus på det gode spil fra sidste uge i China Open. Det kommer de til at skulle bruge i semifinalen mod et meget velspillende sydkoreansk par, der overraskende slog All England-mestrene ud, siger TV 2 SPORTs badmintonekspert Jim Laugesen.

Sådan forløb kampen

I kampen om pladsen i semifinalen kom de andenseedede danskere bagud 4-5, men tog derefter otte point på stribe og kørte første sæt sikkert hjem.

I andet sæt lignede det en afgørelse, da danskerne fra føring på 10-8 bragte sig på både 13-8 og 16-9. Modstanderne kæmpede sig op til 14-16, men derfra tog danskerne fem point i træk og vandt kampen efter 38 minutter.

I semifinalen skal Pedersen og Christiansen op mod Seo Seung-Jae og Chae Yujung. Sydkoreanerne vandt deres kvartfinale i to sæt over det syvendeseedede par fra Japan, Yuta Watanabe og Arisa Higashino.

Christinna Pedersen og Mathias Christiansen er de eneste tilbageværende danskere ved Korea Open, og de står med fine mulighed for at stryge helt til tops.

De topseedede kinesere, Zheng Siwei og Huang Yaqiong, måtte i første runde opgive at fuldføre kampen.