Søsteren kom til skade i jublen over Blichfeldts sensationelle sejr

Mia Blichfeldt var nødt til at slukke sin telefon efter sejren over Carolina Marin, fordi så mange folk ville have kontakt til hende.

Se Denmark Open fra tirsdag til søndag på TV 2 SPORT.

Det var ikke kun på banen, der var stor jubel over Mia Blichfeldts sensationelle sejr i første runde ved Denmark Open.

På tilskuerpladserne gik det også vildt for sig. Måske lidt for vildt for de nærmeste til Blichfeldt.

Da den 21-årige damesinglespiller havde besejret verdensmesteren Carolina Marin, blev kæresten så glad, at han krammede Blichfeldts lillesøster lidt for hårdt.

- Hun sagde, der var noget, der knækkede inde i brystet på hende. Så vi var lige nødt til at ringe til skadestuen i går (tirsdag, red.), og hun har så fået lidt smertestillende i aftes og her til morgen. Men hun har det fint i dag, lød det grinende fra Blichfeldt, som er glad for, de er taget til Odense for at støtte hende.

Populær

Udover sin søster og kæreste var der også andet, som Blichfeldt skulle forholde sig til efter sin sejr. Hendes telefon blev ved med at give lyd fra sig, fordi folk ville lykønske eller have fat i hende. Til sidst blev det for meget.

- Min telefon har været rødglødende. Jeg var nødt til at slukke den i går aftes, inden jeg gik i seng, for jeg blev lidt stresset over det. Det er selvfølgelig dejligt, at folk skriver, og jeg er super glad for det, men jeg kunne godt mærke, at det var virkelig voldsomt i går, siger hun til TV 2 SPORT.

Selvom telefonen blev slukket, havde hun dog svært ved at falde til ro. 

- Man skulle lige falde lidt ned på grund af adrenalinen. Vi havde også lidt problemer med at finde mad i går, så det blev altså bare en klapsammen-mad på hotelværelset. 

Dagen derpå kan hun godt mærke, at hun var ude i tre tætte sæt. 

- Min ryg har været lidt stiv, og jeg har været øm i mine baglår. Men jeg er okay og glæder mig til at spille i morgen (torsdag, red.).

Her skal hun møde den indonesiske spiller Gregoria Mariska Tunjung. Kamptidspunktet er endnu ikke programsat, men du kan følge med i TV 2 SPORTs sendeplan for turneringen, som vil blive opdateret, når morgensdagens program er offentliggjort.