Anden danske herredouble ude af Denmark Open

Kim Astrup og Anders Skaarup tabte i to sæt til et taiwanesisk par ved Denmark Open.

Se Denmark Open fra tirsdag til søndag på TV 2 SPORT.

To danske herredoubler er tilbage ved Super 750-turneringen Denmark Open.

Onsdag eftermiddag røg China Open-mestrene Kim Astrup og Anders Skaarup ud i anden runde efter et nederlag på 16-21, 18-21 til Liao Min Chun og Su Ching Heng.

Danskerne havde mentalt svært ved at få overtaget mod det taiwanesiske par. Specielt Su voldte problemer, da han returnerede smash langt fremme på banen. Dermed kom boldene hurtigere tilbage, og det var tydeligt, at det frustrerede Skaarup og Astrup.

Først ved stillingen 4-10 i andet sæt kom danskerne ind i noget, der mindede om en stime. Seks point i træk vandt de, og de var efterhånden ved at opbygge momentum. Men på de næste bolde blev de fanget i Su og Liaos angreb, som de ikke kunne komme ud af.

Da de var bagud 12-17, kom de igen ind i en stime. Men meget symptomatisk for kampen sluttede den ved 16-17. Derefter trak Liao og Su igen fra og vandt kampen.

Verdensmestre ude af turneringen

Astrup og Skaarup havde ellers på papiret sikret sig en lettere modstander i næste runde.

Tidligere på dagen blev verdensmestrene, Li Junhui og Liu Yuchen, overraskende besejret af det britiske par Marcus Ellis og Chris Langridge.  

- Det føles ret fantastisk. Fra start af var kampen ret rolig, og vi formåede at dominerede på de første tre bolde i duellerne. Jeg tror, det gav en positiv virkning for os, at vi kom foran i andet sæt, for de kæmpede virkelig for at få noget momentum., siger Ellis til TV 2 SPORT.

Briterne havde endda margin nok til at misse fire matchbolde, inden de afgjorde kampen. Stadig med de sikre cifre 21-16, 21-16. Helt så overbevisende føler Langridge dog ikke selv, at de spillede.

- Det så ud som om, vi var i kontrol, for vi havde ikke mange dueller. Det gav en fordel til os, for de kom aldrig ind i et flow, og jeg tror, de blev i tvivl, om det, de gjorde, var det rigtige. Vi spillede godt, men vi føler stadig, vi havde flere gear at spille i. Hvilket kan lyde underligt, når vi har slået verdensmestrene i to sæt, som man forventer, man skal spille sit bedste for at opnå. Men taktisk i dag gjorde det vi det godt, siger Langridge.

Ellis og Langride møder nu Liao Min Chu og Su Ching Heng.