Var to point fra semifinale: Kjærsfeldt ude af Denmark Open

Line Kjærsfeldt vandt et sæt, men formåede ikke at vinde et mere mod den tidligere ungdomsverdensmester.

Se Denmark Open fra tirsdag til søndag på TV 2 SPORT.

Ligesom Mia Blichfeldt måtte Line Kjærsfeldt også forlade Denmark Open efter et nederlag i tre sæt til Gregoria Mariska Tunjung.

Kjærsfeldt vandt første sæt 22-20, men tabte de to efterfølgende sæt med 19-21, 13-21. Hun var ellers kun to point fra kvartfinalesejrn, da hun var foran 19-18 i andet sæt.

Dermed har danskeren fortsat til gode at nå frem til en semifinale i en Super 750-turnering - som Denmark Open - eller større.

Sådan forløb kampen:

I begyndelsen af kvartfinalen havde Kjærsfeldt svært ved at finde samme tempo i begyndelsen af kampen, som hun mestrede i sin sejr over Beiwen Zhang.

I stedet fungerede det bedre, når Kjærsfeldt spillede med tålmodighed og ventede på, at den store mulighed var til at smashe. Også ved nettet viste Kjærsfeldt sig rigtig skarp.

Især i de afgørende dueller i første sæt, hvor der skulle ombolde til, før en vinder kunne findes. Efter at have misbrugt en enkelt sætbold slog hun til på den anden, da hun kom højest på nettet og droppede en bold, som Tunjung ikke kunne returnere.

Efter sidebyttet lykkedes indoneseren med at vinde point ved at spille meget til baglinjen. Det forhindrede Kjærsfeldt i at komme i offensiven. Ligesom i første sæt var danskeren dygtig, når hun kom frem til nettet. Enten gav det point, og ellers gav det et løft, som hun kunne smashe ned.

Kjærsfeldt var bagud det meste af sættet, men kom alligevel foran ved 19-18. Derefter gik det dog galt i de sidste tre point, hvor hun lavede uprovokerede fejl. Dermed vandt Tunjung pludselig sættet.

Indoneseren havde ellers set træt ud i slutningen af sættet, og hun tog også flere pauser i løbet af det afgørende sæt. Kjærsfeldt formåede ikke altid at udnytte det og blev flere gange spillet rundt i banens fire hjørner.

Pludselig var det så Tunjung, som så frisk ud, mens Kjærsfeldt tydeligt var mærket. I slutningen af sættet gik det stærkt, da Kjærsfeldt ikke læse Tunjungs maskerede slag.

Dermed er Anders Antonsen den eneste dansker i semifinalerne ved Denmark Open.